2. Dönem Online Sınavları 25 Mart 2021 Perşembe Günü Başladı

Online Sınav Videosu için tıklayınız.

Online Sınav Kılavuzu için tıklayınız.

Online Sınav sorularını ve bunların cevaplarını; internet, sosyal medya, vb. gibi platformlarda paylaşan öğrenciler hakkında yapılacak işlemler için tıklayınız.

Not-1: Öğrenciler seçmiş olduğu bir dersin sınavını bitirdikten sonra diğer derslerin sınavına devam edebileceği gibi, Online sınav takvimi içerisinde istediği bir zaman diğer dersin sınavına başlayabilir.

Not-2: Online Sınavla ilgili olarak, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 22.02.2021 tarih ve 21060217 sayılı yazılarına göre; Milli Eğitim Müdürlüklerince, "...İnternet erişimi olmayan öğrenciler tarafından talep edilmesi halinde, müdürlüğünüzce belirlenen internet erişimi olan ve bilgisayar/tablet bulunan okul/kurum müdürlüklerinde öğrencilerin sınava katılmasının sağlanması, Engelli öğrenciler tarafından talep edilmesi halinde, müdürlüğünüzce okuyucu/kodlayıcı görevlendirilerek ev/hastanede veya belirlenen okul/kurum müdürlüklerinde öğrencilerin sınava katılmasının sağlanması..." şeklinde İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Sınav Yürütme Komisyonlarına resmi yazı gönderilmiştir. Bu konuda talepte bulunan öğrencilerin İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Sınav Yürütme Komisyonlarına başvurması gerekmektedir.

Sınavda başarılar dileriz.

Yayın: 25.03.2021 - Güncelleme: 25.03.2021 18:55 - Görüntülenme: 785