Bilişimle Üretim Pilot Uygulaması

2023 Eğitim Vizyonu Belgesinde belirtilen "Öğrencilerimizle birlikte, kendilerine bilişimle üretim becerileri kazandırmaya yönelik olarak, kodlama ve 3D tasarım etkinlikleri yürütülecektir." hedefi doğrultusunda  Bilişimle Üretim Pilot Uygulaması kamu, özel sektör iş birliği ile yürütülmüştür.

Bilişimle Üretim Pilot uygulaması hazırlanan içerikler EBA altında öğretmen ve öğrencilerin kullanıma sunulmakta olup, üretilen içeriklere yönelik öğretmenlerin görüşlerinin alınması ve bu görüşlere göre içeriklerin düzenlenmesine yönelik değerlendirme çalışmaları kapsamında yapılacak çalışmalara esas olmak üzere, ilgi yazı ve ekleri ilişikte gönderilmiş olup, yazı ekinde yer alan  formların  İlçemiz okullarında görev yapan tüm öğretmen ve idareciler tarafından doldurulması gerekmektedir.

Form için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Yayın: 19.01.2021 - Güncelleme: 19.01.2021 15:57 - Görüntülenme: 258