Çevreni Tanı, Bilinçli Ol,Sorunu Tanı Çözüm Ol

Tokat ili Almus ilçesinde  faaliyet gösteren, Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğünün; 27.12.2019-16.04.2020 tarihleri arasında,  Türkiye geneli  resmî/özel tüm lise   öğrencilerine yönelik, ekli bilgi ve belgeler doğrultusunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2019-1 Özel çağrısı kapsamında desteklenen 45613 numaralı " Çevreni tanı bilinçli ol, Sorunu tanı çözüm ol"  isimli sosyal sorumluluk proje yarışması  düzenleme talebine ilişkin yazısı ve ekleri ilişikte gönderilmiştir.

Söz konusu yarışmanın; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre yapılması ile ilgili gerekli duyurunun yapılması.

Yayın: 19.02.2020 - Güncelleme: 19.02.2020 17:18 - Görüntülenme: 149