Mrt

Yunus Emre Ezer Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri okulumuzda düzenlediğimiz programda misafirlerimiz oldular.

Mrt

Ramazan etkinliklerimiz kapsamında 22.03.2024 Cuma günü öğrencilerimiz Ravza Camii, Aşağı Yuvacık Merkez Camii, Mehmet Akif Ersoy Camii, Kullar Merkez Camii ve Döngel Camilerinde Meslek Dersleri öğretmenlerimizin gözetiminde Cuma namazı kıldırdılar.

Mrt

Başiskele Kaymakamlığı bahçesine 50 adet zeytin fidanı diktik. Etkinlikte öğrencilerimiz hem eğlendi, hem toprakla buluştu, hem de öğrendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Günümüzde sık karşılaşılan durumlardan biri olan down sendromu, kişinin 21. kromozomunun fazladan bir kopyasıyla doğduğu ve toplamda 46 yerine 47 kromozoma sahip olduğu genetik bir durumdur.

Normal insanlardan ayrılan bu kromozom farklılığı, kişinin beyin ve vücut anlamındaki gelişimsel sürecini doğrudan etkiler. Down sendromlu çocuklarda görülen belirgin semptomlar yüzde ve burun kökünde basıklık, çekik gözlülük ve iki gözün birbirinden uzak gibi olmasıdır.

Genellikle 35 yaş ve üzeri kadınların down sendromu veya başka tür bir genetik hastalık teşhisi konmuş bir çocuğa sahip olma olasılığı daha yüksek olarak değerlendirilir.

Kesin bir tedavisi bulunmayan down sendromu için çocukların hayata uyum sağlamaları için uygulanabilecek terapi yöntemleri mevcuttur.

Mrt

Öğrencilerimiz tatbikat camimiz ve civar camilerde cuma namazı ve teravih namazlarını meslek dersleri öğretmenlerimizin gözetiminde kıldırıyorlar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi programımızı konferans salonumuzda gerçekleştirdik.

Mrt

Tanıtım filmimizi seyretmek için tıklayınız..

Mrt

2. Dönem 1. Sınav Takvimi için tıklayınız..

Mrt

Teknoloji Bağımlılığı konusunda hazırlanan ebeveyn rehberini görüntülemek için tıklayınız..

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle Ramazan-ı Şerif ayının gelmesiyle sınıflarımızda pano çalışmaları yaptık.

Mrt

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini takip ediyor ve önemsiyoruz. Bu çerçevede tüm kademelerde öğrencilerimize her ay en az bir deneme yapıyoruz. Deneme sonrası öğretmenlerimiz analizlerini ve soruların çözümlerini yapıyor.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında öğrencilerimiz Ahmet Halit Uzun ilçe 2.si,  Muhammet Gökalp Erkul ilçe 3.sü oldu. Öğretmenimiz Merve BASUT ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz..