Liseler Arası Şiir Yazma Yarışması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İşler Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin İl genelinde lise öğrencileri arasında şiir yazma yarışması yapılacaktır.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İşler Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin kültürel ve sanatsal faaliyetlere etkin katılımlarının sağlanması, edebî zevk kazanmaları, kabiliyeti olanların şiir yazmaya teşvik edilmesi, şiir dünyasına genç kuşak şairler kazandırılması ve 12. Kitap Fuarı'nın "şiir" temasının desteklenmesi amacıyla İl genelinde lise öğrencileri arasında şiir yazma yarışması yapılması ve dereceye giren şiirlerin sanatçılar tarafından seslendirileceği "Şiir Albümü"nün ilimizin görev şehidi öğretmeni Necmettin KUYUCU ve tüm görev şehidi öğretmenlerimiz anısına çıkarılacağı belirtilmektedir. Bahse konu yarışma Kocaeli Milli Eğitim  Müdürlüğümü Eser İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve uygun görülmüştür.

Yayın: 21.02.2020 - Güncelleme: 17.04.2021 15:13 - Görüntülenme: 146