Model OIC 2020 Etkinliği

İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde faaliyette bulunan, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün; 20-23 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye geneli resmî/özel tüm lise ve dengi okul öğrencileri ile İslam İşbirliği Teşkilatına üye ülkelerin ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerine yönelik Arapça ve İngilizce "Model Organısatıon of Islamic Cooperation Summit 2020" düzenleme talebine ilişkin Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün 13.02.2020 tarihli ve 3229935 sayılı yazı örneği ekte gönderilmiştir.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri okul  müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre  yapılması   istenmektedir.Öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

Yayın: 17.02.2020 - Güncelleme: 17.02.2020 15:37 - Görüntülenme: 185