ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Kocaeli Valiliği' nden yapılan basın duyurusuna göre, 1 Mart Pazartesi günü başlayacağı bildirilen 12. sınıfların yüz yüze eğitimi yapılmayacak ve Lise sınıflarımıza yapılacağı duyurulan sınav takvimine göre Pazartesi günkü sınavlar  yapılmayacaktır.Yapılamayan Pazartesi günkü sınavlar daha sonra öğrencilerimize bildirilecektir.

12.sınıfların yüz yüze eğitimi ve Lise sınıflarını sınavları herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde  2 Mart Salı günü başlayacaktır.

" 1 Mart 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar çerçevesinde her ilimizde içerisinde bulunulduğu ilan edilen risk grubu seviyesine dair belirlenen kurallara  göre  Hıfzıssıha Kurullarımızca gerekli  adımlar  atılacaktır.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulur. ( Basın açıklaması aşağıdadır.)

27-02-2021

Yayın: 27.02.2021 - Güncelleme: 27.02.2021 13:02 - Görüntülenme: 419