OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız yapıldı.

Okul Müdürü Bekir ÇİFTCİ´nin konuşmalarıyla başlayan toplantıya velilerimizden yoğun katılım oldu. Okul Müdürümüz Bekir ÇİFTCİ konuşmasında okulun genel durumu, müfredat değişiklikleri ve pilot uygulama kapsamında 5. sınıfların yabancı dil hazırlık sınıfı olması konusunda velilerimizi bilgilendirdi.

Sonrasında yapılan seçimle hem velimiz hem de Müdür Yardımcımız olan Hakan ŞEVLİ Divan Başkanı olarak seçildi. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Bekir Bora ATALAY söz alarak dersiyle ilgili velilerimizi bilgilendirdi. Yetiştirme kursu çalışmalarından ve ders içeriğiyle ilgi yaptığı çalışmalardan bahsetti. Meslek Dersleri Öğretmenimiz Burhaneddin ÇOŞTAN Kuran-ı Kerim dersi için velilerden beklediklerini ve bu konuda yaptığı çalışmaları anlattı.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Arif BAŞKAN geçen yıl yapılanlar konusunda velilerimizi bilgilendirdi. Ardından geçen yılın bütçesi oymalaya sunularak kabul edildi.

Yapılan seçime göre Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Başkan: Arif BAŞKAN
Başkan Yardımcısı: Nedim KARATAŞ