Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle Ramazan-ı Şerif ayının gelmesiyle sınıflarımızda pano çalışmaları yaptık.

Mrt

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini takip ediyor ve önemsiyoruz. Bu çerçevede tüm kademelerde öğrencilerimize her ay en az bir deneme yapıyoruz. Deneme sonrası öğretmenlerimiz analizlerini ve soruların çözümlerini yapıyor.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında öğrencilerimiz Ahmet Halit Uzun ilçe 2.si,  Muhammet Gökalp Erkul ilçe 3.sü oldu. Öğretmenimiz Merve BASUT ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz..

Mrt

12. sınıf öğrencilerimizle üniversite tanıtım gezisi kapsamında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Üsküdar Üniversitelerine gezi düzenledik.

Mrt

Eğitim Danışmanı ve Rehber Öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize etkili ders çalışma ve motivasyon konusunda seminer verildi.

Mrt

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize Gemi Kaptanlığı, Polis Memurluğu ve Uluslararası İlişkiler alanlarında meslek uzmanları tarafından sunumlar yapıldı.

Şbt

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimizin vakit geçirdiği sosyal aktivitelerden biri olan Okçuluk kursumuz devam ediyor.

Şbt

Okulumuz öğrencileriyle bugün AFAD yetkilileri eşliğinde tahliye tatbikatı düzenledik.

Şbt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri arasında İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması düzenliyoruz.

Şbt

5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri gözetiminde Ormanya Gezisi yaptılar.

Ock

Okulumuz öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katkılarıyla Mali'de yapılan Katarakt Ameliyatları Projesi'dne 2 kişinin Katarakt Ameliyatını yaptırdık.

Ock

5.6.7. ve 8.sınıflar arası bigi yarışması heyecanlı ve  eğlenceli tamamlandı.

Yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize,yarışmacı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yarışmada kazanan sınıflarımızın öğrencilerini tebrik ederiz.