Şehitlerimizi rahmetle anıyor yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

#şehitfatihsultankaraaslananadoluimamhatiplisesi

Ara

Okulumuz Başiskele Şehit Fatih Sultan Karaaslan Anadolu İmam Hatip lisesi koordinnatörlüğünde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Nail EKİZ, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil AKKAYA, Şube Müdürümüz Sayın Özkan DUVARCI, İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Sayın Selim KARAOSMANOĞLU ve Başiskele'de görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin katılımı "okul tanıtımı ve istişare konulu " yararlı bir toplantı gerçekleştirdik.

Bizleri Nezih bir ortamda ağırlayan Başiskele Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yasin ÖZLÜ'ye şahsım, kurumum ve camiam adına teşekkür ederim.

Ara

2022-23 Mezunlarımızdan Davut Furkan YILMAZ (KOÜ İlahiyat Hazırlık), Murat Kerem ÖZDEMIR (KKMYO Makine Teknikerliği), Ahmet Ensar ŞAL (K.Mürsel Gemi Makinaları İşletmeciliği) ve Bahadır YILMAZ (Mezuna bırakıp yeniden Üniversite sınavına hazırlanan) hem okulumuzu ve okulumuz öğretmenlerini ziyaret edip hasret giderdiler hem de 11-A sınıfının Tarih dersinde Kariyer Günü de denilen Meslekî Tanıtım seminerine girdiler. Ne yaptıklarını, nasıl çalıştıklarını, nelerle karşılaştıklarını ve yaşadıkları tecrübeleri paylaşan mezunlarımız 11.sınıf öğrencilerinin sorduğu sorulara da etkili cevaplar verdiler. Uyumlu bir dörtlü olarak başarlı bir sunum yapan mezunlarımıza ziyaretleri ve eğitime katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Kas

Kas

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında Eylül ve Ekim aylarında yaptığımız toplantılarla proje kapsamında uygulayacağımız planlamamızı hazırladık. Koç öğretmenlerimiz, akademik takip komisyonumuz, koordinatörümüz ve rehberlik servisimizle öğrencilerimizin başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz.