Ağu

Oku-Yorum projesi kapsamında okulumuzda oluşturduğumuz okuma grupları kütüphanemızde kitaplarını okuyorlar.

Ağu

Yeniden Yönetici Görevlendirme kapsamında Veysel OKUDAN Körfez ilçesi Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi'nden okulumuza Müdür olarak atandı.

Sayın müdürümüze hoş geldiniz der, görevinde başarılar dileriz.

Tem

2022-2023 eğitim Öğretim yılında okulumzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin fotoğraflarından oluşan videoyu seyredebilirsiniz..

Tem

Okulumuzdan bu yıl mezun olan öğrencilerimizle İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın katılımıyla mezuniyet töreni yaptık.

Haz

8.ve 12.sınıf öğrencilerimize girecekleri sınavlarda motive olmaları için sınava hazırlık çalışma yöntemleri semineri verildi.

Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Eğitim Danışmanı Emrullah Özkan öğrencilerimize Sınava Hazırlık konulu seminer verdi.

Haz

Kts etkinliği çerçevesinde İHL Meslek dersleri öğretmenlerimiz Emine GÖKBAYRAK ve Mustafa YEŞİL öncülüğünde öğrencilerimizle şiir programı düzenlediler.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 8.sınıflarımıza düzenli olarak deneme sınavlarını yaptık.

Son denememizi LGS öncesi yaptık.Yaptığımız denemeyi öğrencilerimizle ve velilerimizle değerlendirmemizi yaptık.

Haz

KTS etkinlikleri çerçevesinde hat sanatı örneklerimizi sergiledik.

Hatları okuma odamıza astık.

Haz

Kalite takip sistemi çalışmaları kapsamında öğrencilerimize meslek derslerinde genel değerlendirme testi yapıldı.

Testi hazırlayıp öğrencilerimizn soruları çözümüne yardımcı olan İHL Meslek Dersleri öğretmeni Emine Gökbayrak'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuzla , Yuvacık Kuran Kursu arasında; Okul- Kur'an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi yeni dönem ön kayıtları başlamıştır.

Projemizin hedefi hem hafız hem akademik başarıya sahip öğrenciler yetiştirmektir. Proje gereği okulumuza kayıt için belli şartlar aranmaktadır:

1. Ön kayıt yaptırmayan öğrenciler "Seviye Belirleme Sınavı"na alınmayacaktır. ÖN KAYIT YAPTIRMAK İÇİN BURAYA  TIKLAYINIZ.

Ön kayıt tarihleri: 1 Mayıs 2023 - 9 Haziran 2023

2.Seviye Belirleme Sınavı 10 Haziran 2023 tarihinde  saat 10:00'da Şehit Fatih Sultan Karaaslan Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılacaktır. Sınava bu yıl 4. sınıfta okuyan öğrenciler katılabileceklerdir.

3. Sınav sonrasında sıralamadaki ilk 50 öğrenciye Kuran Kursunda  "Hafızlık Uyum  Eğitimi" verilecektir. Yaklaşık 2  ay süren bu eğitimde Kur'an-ı Kerim, Tecvit, Oryantasyon Eğitimi, Adab-ı Muaşeret ve Dini Bilgiler eğitimi verilecektir.

4. Hafızlık Uyum  Eğitimi sonrası İlçe Müftülüğünce oluşturulan komisyon tarafından öğrenciler öğrendikleri konulardan 25 Ağustos 2023 tarihinde sözlü mülakata alınacaktır. Bu komisyonda sıralamada yer alan ilk 30 öğrenci kesin kayıt hakkı kazanacaktır. Sonuçlar okul web sitemizden ve Kur'an Kursu web sitesinden yayınlanacaktır.

Haz

Her öğrencinin bir fidanı olsun çalışması kapsamında geçmiş yıllarda da yaptığımız fidan dikimini öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizle beraber fidan dikeceğimiz alanı temizledik ve fidanlarımızı diktik.

Haz

Gençlik Haftası münasebetiyle “Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde ‘GENÇLER’ var etkinliği çerçevesinde öğrencilerimiz 19 Mayıs Cuma günü Başiskele camilerimizde Cuma Namazı kıldırdı.

Ad-Soyad Görevlendirildiği Camii
  Numan Yusuf Keleş Kullar Merkez Camii
  Yusuf İslam Şanlı Fatih Camii
  Yiğit Alp Çalık Aşağı Yuvacık Camii
  Muhammet Emin Azak Altınkent Camii
  Ali Tarık Macit Döngel Camii
  Yusuf Çelik Ravza Camii
  Murat Kerem Özdemir İbrahim Hakkı Camii
  Talha Cıda Mehmet Akif Camii
  Omran Alhalaf Atakent 17 Ağustos Camii
  Talha Kabil Aydınkent Camii
  Muhammet Şuşan Yukarı Yuvacık Camii
  Muhammet Salah Alkhatep Yalı Camii

Haz

Başiskele Şehit Fatih Sultan Karaaslan Anadolu İmam Hatip Lisesi “kalite takip sistemi” kapsamında Stresle Baş etme Becerileri konusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Zeynep Türkel tarafından öğretmenlerimize seminer yapıldı.

Stresin kaynakları , sebepleri, çözüm yolları hakkında bilgi verildi.

Nefes egzersizi teknikleri öğretilerek sınıfta pratiği yapılması tavsiye edildi.