May

Başiskele Şehit Fatih Sultan Karaaslan Anadolu İmam Hatip Lisesi “kalite takip sistemi” kapsamında sınıf rutinleri, sınıfta ortak dil kullanımı ve aidiyet duygusu oluşturma konusunda Rehberlik servisimiz tarafından öğretmenlere ve öğrencilerimize seminer yapılmış ve etkinlik gerçekleştirilmiştir. Aidiyet duygusu ve ortak bir dil oluşumunu pekiştirmek adına “arkadaşımı ne kadar tanıyorum” etkinliği yapılmıştır.

May

Okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan bulmacalar sınıf panolarına asılarak öğrencilerimizden çözenlere hediye verdik.

May

Okulumuz öğretmeni Osman Kızılaslan öğrencilerimize Süleyman Çelebi'yi anlattı.

Süleyman Çelebi'nin Mevlid'i yazan kişi olduğu belirtildi.

Mevlid'in yazılış serüveni anlatıldı.

May

Okulumuzun girişinde bulunan misafir bekleme bölümümüzde düzenleme yaptık.

Mrt

Ramazan Ayı'nda öğrencilerimize yardımlaşma duygusu kazandırmak için deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım kampanyası düzenledik.

Mrt

Okulumuzda yapılan KTS etkinlikleri kapsamında 40 kavram öğrencilerimize tanıtıldı. Kavramlar din öğretimi genel müdürü listesinden çıktı alınarak öğrencilerimizle etkinlik yapıldı ve bu etkinlik kapsamında yapılan çalışmalar sinif panolarına asıldı.

40 ayet etkinlikleri kapsamında okul koridorları ayetlerle süslendi. Öğrenciler Ramazan öncesinde ayetlerle farkındalık kazanmaları için öğrencilerin görebilecekleri panolar kullanıldı.

40 hadis kapsamında ise öğrencilerimizin panolarına hadisler asıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı yapıldı.