Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzun 2019 mezunlarından ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü 3.sınıf öğrencisi Kerem Çelikiz ile Açık Öğretim Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 2.sınıf öğrencisi Sefa Yurttaş kariyer günü bağlamında 11-B sınıfında sunum yaptılar. Dikkatle dinlenen ve bol soru-cevap ile gerçekleşen buluşma esnasında 11-B öğrencileri ünivesite hedeflerini dile getirdiler.

Mrt

Ülkeleri keşfediyorum projesi kapsamında  gönüllü olan öğrenciler ile en çok merak ettikleri ülkeler belirlenmiştir. Belirlenen ülkelerin öncelikle Dünya  üzerindeki yerinin harita üzerinde öğrenilmesine önem verilmiştir.

Harita üzerindeki yerini keşfetmek ülkenin diğer özelliklerini kavranmasını daha da kolaylaştıracaktır, çünkü ülkelerin bir çok özelliği haritadaki yerine yani matematik konumunun özelliklerine göre şekillenir mantığından yola çıkılmıştır.

Haritadaki yeri kavrandıktan sonra ülkenin temel özellikleri olan künyesi çıkarılmıştır ,daha sonra en temel özellikleri olan iklim yeryüzü şekilleri gibi fiziki özellikleri araştırılmış, kültürünü yansıtan beşeri yapıları fotoğraflanmıştır.

Öğrenciler araştırdıkları ülkelerin bir kısmını okul panosunda,bir kısmını ise sınıf panolarında sergilemişlerdir.

Mrt

7/B sınıfı öğrencimiz Abdulvasid Namazov İmam Hatip ortaokulları arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında Kocaeli 2.si oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Dünya medeniyetlerinin ustası olarak kabul görülen İslam Medeniyeti, bütün medeniyetlerin önünü açmış ilerlemelerini sağlamıştır.

Böylesine derin izler bırakan mümtaz şahsiyetleri okulumuzda öğrencilerimize tanıtmak, kadim değerlerimizi hakkıyla ögrenebilmeleri ve örnek almaları amacıyla  sınıf kapılarına dikkatlerini çekecek renklerde ve başlıklarda İslam Medeniyeti koridoru oluşturuldu.

Mrt

Öğrencilerimizin çalışmalarını değerlendirmek amacıyla Deneme sınavları uygulanmakta ve ilk 3 e giren öğrencilerimize ödüller verilmektedir.  Ayrıca ders saati bitiminde okulumuz bilgisayar laboratuvarında üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizle Eba Akademi de kullanılarak soru çözüm kampları yapılmaktadır.

Mrt

Okulumuz öğretmenleriyle sağlıklı ve güvenli öğrenme ortamları oluşturma,eğitim ortamlarının ve fiziki alt yapının iyileştirilmesi konularında toplantımızı yaptık.