Haz

Sevgili öğrencilerimiz ve velilerimiz " Atık Pil Toplma " kampanyasında sona yaklaşıyoruz.

50 kg. ve üzeri atık pil toplayan okullara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ödül takdimi yapılacak.

Sizlerden talebimiz evlerinizde,komşularınızda ve çevrenizde ulaşacağınız atık pilleri 22 Haziran'a kadar okulumuza ulaştırmanızdır.

Haz

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Özer, LGS sonuçlarının 30 Haziran'da açıklanacağını belirtti ve "Öğrenci ve velilerimiz müsterih olsunlar. Bu süreçte her türlü rehberlik hizmeti vereceğiz." dedi.

Haz

Yüz yüze eğitimin başlaması ile Lise Öğrencilerimiz okula pazartesi ve salı günleri,Ortaokul Öğrencilerimiz perşembe ve cuma günleri olmak üzere 2 gün gelecek olup bu günlerde canlı ders yapılmayacaktır.Canlı derslere katılamayan öğrencilerimiz için EBA TV düzenli olarak yayın sunmaktadır.

Haz

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında Covid-19 Salgını nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda yüz yüze eğitimle yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılım veli isteğine bağlı olup bu hususta öğrenciler açısından okula devam zorunluluğu aranmadığından dolayı 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı ile sınırlı olmak kaydıyla devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarına kalma kuralının uygulanmaması" kapsamında sadece bu yıla has olmak üzere öğrencilerimiz devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarına kalmayacaklardır.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün Youtube kanalında ''YKS'ye hazırlıkta neler yapmalıyız, kalan zamanı nasıl değerlendirmeliyiz ve sınav stresi ile nasıl baş edebiliriz?'' sorularına ilişkin bilgilendirmeler ile  yayınları izleyebilirsiniz.

İzlemek için TIKLAYINIZ!

Haz

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 26 Haziran'daki 2021-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran'daki 2021-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2021-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar sınava giriş belgesini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecek.

TYT ve AYT için adayların saat 10.00'dan sonra, YDT için ise saat 15.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısı yapıldı.

Haz

İl içi ve il dışı yer değiştirme başvuruları başlıyor

2021 Yılı Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme

Duyuru İçin Tıklayınız

2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmelerine İlişkin Duyuru İçin Tıklayınız

Haz

6/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları

Sözel Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ

Sayısal Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ

Haz

Okulumuz ders başlangış saatleri düzenlendi.Yüz yüze ve Uzaktan (Çevrimiçi) ders saatlerimiz aşağıdaki gibidir.

Haz

7 Haziran 2021 tarihi itibari ile geçerli  ders programı için TIKLAYINIZ...

Değerli Öğrecler ve Velilerimiz;

7 Haziran'da başlayacak Yüz Yüze Eğitimde Lise öğrencilerimiz Pazartesi Salı günleri,Ortaokul öğrencilerimiz Perşembe ve Cuma günleri okula geleceklerdir.

Haz

2 Haziran 2021 Çarşamba günü Psikolojik Danışman Baki Can MORAN tarafından ZOOM'dan Saat- 15 : 00'da Liselere Geçiş Sınavları Sınav Stratejisi semineri verilecektir.8.sınıf öğrencilerinin katılmalarını önemle rica ederiz.

ID        : 725 680 8581

ŞİFRE : 414141

May

MEB tarafından 6 Haziran 2021 tarihinde LGS (Merkezi Sınav) yapılacak.

8. sınıf öğrencilerinin gireceği sınav için LGS giriş belgeleri yayımlandı.

Sınav giriş belgeleri www.meb.gov.tr adresi üzerinden yayımlandı.2021 - Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav

Sınav Giriş Bilgisi için TIKLAYINIZ

DEĞERLİ ARKADAŞLAR;

COVİD  AŞI HAKKI TANIMLANMIŞ 40 YAŞ ÜSTÜ ÖĞRETMENLERİMİZDEN SİNOVAC (ÇİN AŞISI) AŞISI OLMAK İSTEYİPTE RANDEVU ALAMAYANLARIN  2 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN RANDEVU ALMAYA GEREK OLMAKSIZIN AŞILAMASI  YAPILACAKTIR. AŞI OLMAK İSTEYENLERİN  2 HAZİRAN ÇARŞAMBA  GÜNÜ SAAT  11 :00 -13:00 ARASINDA  TÜPRAŞ MTA  LİSESİNE  GELMELERİ RİCA OLUNUR.

May

12.Sınıf ğrencilerimiz için Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan denemeler aşağıda verilmiştir. Öğrencilerimizin  denemeleri çözmelerinİ rica ediyoruz.

Mini Deneme 1 (TYT-AYT) SONUÇ GÖSTER SORULARI İNDİR ÇÖZÜMLERİ İZLE

Mini Deneme 2 (TYT-AYT) SONUÇ GÖSTER SORULARI İNDİR