Şbt

Öğretmen Nöbet çizelgesi için tıklayınız...

Şbt

Yakın Doğo Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr.Mukaddes Sakallı Demirok tarafından 25 Şubat 2021 Perşembe günü saat:14:00'da Özel Eğitimde Etkili Öğretim Uygulamaları ve Sınıf Yönetimi Semineri verilecektir.Öğretmenlerimize duyurulur.

Şbt

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI  8 ŞUBAT 2021 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAMIŞ OLUP 26 ŞUBAT 2021 CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEKTİR.

SINAV TARİHİ : 25  NİSAN  2021 PAZAR  - SAAT :10:00

BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURULARIN NASIL YAPILACAĞINI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ DOSYAYA TIKLAYINIZ.

BAŞVURU ŞARTLARI : meb_iys_dosyalar/41/07/373378/dosyalar/2021_02/08125950_BURSLULUK_BAYVURU_YARTLARI.docx

BURSLULUK KILAVUZU : meb_iys_dosyalar/41/07/373378/dosyalar/2021_02/08130128_BURSLULUK_SINAVI_KILAVUZU.pdf

Şbt

2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı II.Dönem ders giriş çıkışları aşağıdaki gibidir.

Ock

Bakanlığımıza bağlı resmî/özel eğitim kurumlarında isteğe bağlı nakil ve geçiş işlemleri, Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirlere ek olarak alınan karar gereği öğrenci hareketliliğinin azaltılması adına durdurulduğunu kamuoyu ile paylaşmıştık.

Bu doğrultuda, Covid-19 salgınının yayılma hızının düşmesi, etkilerinin azalması, hayatın olağan akışına dönmesi sürecinin de başarıyla tamamlanabilmesi adına nakil ve geçiş işlemlerinin;

-Temel eğitim düzeyindeki öğrenciler için Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda dönem atlatma işlemleri tamamlandıktan sonra,

-Ortaöğretim düzeyindeki öğrenciler için ise Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 37 ve 38 inci maddesi hükümleri doğrultusunda yapılan isteğe bağlı öğrenci nakil işlemlerinin yarıyıl tatilinin ilk haftasından itibaren haftalık olarak yapılmasına karar verilmiştir.

22-01-2021

E-Okul Sistemine ulaşmak için  https://eokulyd.meb.gov.tr/ bağlantısını tıklayınız

Ock

REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ ZEYNEP TÜRKEL TARAFINDAN 21 OCAK 2021 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT :19:00'DA YKS 2021 SUNUMU YAPILACAKTIR.

SUNUMDA;

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI GİRİŞ SINAVI SEMİNERİNDE BAŞVURU TARİHLERİ, ÜCRETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLECEK

OTURUM SAYILARI VE TÜRLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLECEK

TYT VE AYT OTURUMLARININ KAPSAMLARI  HANGİ ALANLARI VE KONULARI KAPSADIĞI  SORU SAYILARI VE PUAN HESAPLAMA HAKKINDA GÜNCEL BİLGİ VERİLECEK;

PUAN TÜRLERİ VE MESLEKLER  HAKKINDA BİLGİ VERİLECEK;

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ, POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU VE ÖZEL YETENEK SINAVLARI HAKKINDA AYRINTILI BİLGİLENDİRME YAPILACAKTIR.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2021-MEB-EKYS) 14 Mart 2021 Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Değerli Velilerimiz,

Bilindiği üzere koronavirüs salgın dönemini yaşıyoruz. Okullarımız yüz yüze eğitim öğretim faaliyetlerine kapalıdır. Uzaktan eğitim sürecimiz devam etmektedir. Okula gitmeyen, arkadaşlarından uzak kalan öğrencilerin evde çok daha fazla boş zamanlarının olması, zamanlarını geçirecekleri alternatiflerin az olması nedeniyle uzaktan eğitim sürecinde teknoloji kullanımı artmış durumda.

Okul zamanına göre teknoloji kullanım süresinin artması normal bir durum ancak bu sürenin çok fazla artması çocuklarımız için başka yeni sorunlar doğurmaktadır.

Teknolojinin uzun süre kullanılması, bağımlılık, dikkat, odaklanma ve sağlık sorunlarına yol açabilmektedir. Lütfen bu konuda öğrencilerimizi uyaralım.

Bu konudaki hassasiyetlerinizi önemsiyoruz.

Ock

2023 Eğitim Vizyonu Belgesinde belirtilen "Öğrencilerimizle birlikte, kendilerine bilişimle üretim becerileri kazandırmaya yönelik olarak, kodlama ve 3D tasarım etkinlikleri yürütülecektir." hedefi doğrultusunda  Bilişimle Üretim Pilot Uygulaması kamu, özel sektör iş birliği ile yürütülmüştür.

Bilişimle Üretim Pilot uygulaması hazırlanan içerikler EBA altında öğretmen ve öğrencilerin kullanıma sunulmakta olup, üretilen içeriklere yönelik öğretmenlerin görüşlerinin alınması ve bu görüşlere göre içeriklerin düzenlenmesine yönelik değerlendirme çalışmaları kapsamında yapılacak çalışmalara esas olmak üzere, ilgi yazı ve ekleri ilişikte gönderilmiş olup, yazı ekinde yer alan  formların  İlçemiz okullarında görev yapan tüm öğretmen ve idareciler tarafından doldurulması gerekmektedir.

Form için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Ock

İlimiz Din Öğretiminden sorumlu Müdür Yardımcısı Fazlı ZORLU Başkanlığı ve 12 İlçe Din Öğretimi Şube Müdürlerinin katılımıyla; İlimizde bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ile 19 Ocak 2020 Salı günü saat 14:00'te online (zoom) toplantısı gerçekleştirilecektir.DKAB Öğretmenlerimize önemle duyurulur

Ock

MEBBİS'te yapılan modül güncellenmesine bağlı olarak 2021 Yarıyıl Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu kapsamında eğitim kurumu tercih başvuruları, 22.01.2021-26.01.2021 tarihleri arasında alınacak ve atama işlemleri 29.01.2021 tarihinde sonuçlandırılacaktır.

Öğretmenlerimize  duyurulur.