MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

2022-23 Mezunlarımızdan Davut Furkan YILMAZ (KOÜ İlahiyat Hazırlık), Murat Kerem ÖZDEMIR (KKMYO Makine Teknikerliği), Ahmet Ensar ŞAL (K.Mürsel Gemi Makinaları İşletmeciliği) ve Bahadır YILMAZ (Mezuna bırakıp yeniden Üniversite sınavına hazırlanan) hem okulumuzu ve okulumuz öğretmenlerini ziyaret edip hasret giderdiler hem de 11-A sınıfının Tarih dersinde Kariyer Günü de denilen Meslekî Tanıtım seminerine girdiler. Ne yaptıklarını, nasıl çalıştıklarını, nelerle karşılaştıklarını ve yaşadıkları tecrübeleri paylaşan mezunlarımız 11.sınıf öğrencilerinin sorduğu sorulara da etkili cevaplar verdiler. Uyumlu bir dörtlü olarak başarlı bir sunum yapan mezunlarımıza ziyaretleri ve eğitime katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

29-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 12:36 - Görüntülenme: 95