Eyl

2019 Mezunumuz ve Kocaeli Üniversitesi Kamu Yönetimi'ni kazanan Yuşa ÇETİN okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

Okulumuza bir hayırsever tarafından temizlik malzemeleri gönderildi.

Eyl

8/C sınıfı öğrencilerimiz hazırladıkları pano ile 15 Temmuz ve diğer darbelere her zaman dur dediklerini ifade etmeye çalıştılar.

Eyl

6/B sınıfımız 15 Temmuz haftası dolayısıyla sınfların 15 Temmuz panosu hazırladılar.

Eyl

5.sınıf veli toplantısı okul kütüphanemizde 5/A sınıf Rehber Öğretmeni Elveda DEMİR başkanlığında yapıldı.5/A sınıf Rehber Öğretmeni Elveda DEMİR velilerimize bilgilendirme yaptıktan sonra Okul Müdürümüz Bekir Çitci ve Müdür yardımcımız İbrahim ORHAN velilerimize bilgilendirmede bulundular.

21 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü Kutlu Olsun

Eyl

5.Sınıflarımıza uyum programımızı gerçekleştirdik.Öğrencilerimize okulumuz hakkında bilgi verdikten sonra Okul Müdürümüz Bekir ÇİFTCİ'nin yanına giderek müdürodasında vakit geçirdi.Okul Müdürümüz öğrencilerle sohbet etti.Daha sonra Müdür yardımcıları Muammer ÇİMENCİ,İbrahim ORHAN,Öğretmen odaları,kütüphanelerimiz ve 12/B sınıfını ziyaret ettiler.

Eyl

Okulumuz 5.sınıfı Yabancı Dil Proje olarak eğitim vermektedir.Haftada 14 saat İngilizce dersi okutulmaktadır.

Eyl

Okulumuzun tanıtım afişini Vezirçiftliği Merkez Camisi'nin önüne astık.

Eyl

Okulumuzda açıköğretim İmam Hatip Lisesi Yüz Yüze Eğitim dersleri başladı.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü Kutlu olsun.Gazilik nesiller boyu taşınacak büyük bir onurdur.

Eyl

Okulumuzda Muharrem Ayı etkinliğimizi gerçekleştirdik.Program 9.sınıf öğrencimiz Ahmet YILDIZ'ın Kur'an'ı Kerim okumasıyla başladı.Kur'an'ı Kerim tilavetinden sonra öğretmen ve öğrencilerimize aşurelerimizi dağıttık.

Eyl

Başiskele Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ilçemiz okullarından Bahçecik Ortaokulu'nda aşure dağıttık