Eyl

Okulumuzu tanıtımı için hazırladığımız afişimiz Kullar merkez astık.

Eyl

5.sınıf öğrencilermiz okulumuzun girişinde bulunan panoya 15 Temmuz panosu hazırladılar.

Eyl

Okulumuz 85 öğrenci ,1 idareci 4 öğretmenden oluşan bir grupla 2 otobüs 18 Eylül 2019 Çarşamba günü Çanakkale'ye gidiyor.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı için kayıt yenileme ve ilk kayıt yaptıran öğrencilerimiz için "ders seçimi işlemleri" başlamıştır. Öğrencilerimiz ders seçme işlemleri 18 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabileceklerdir.

Okul tanıtımı faaliyeti kapsamında Aşı Yuvacık da tanıtım afişimizi  astık

Eyl

Okulumuzun tanıtımı için Yuvacık Merkezde pankartımızı astık.

Eyl

2019 / 2020 Eğitim Öğretim döneminin ilk haftasını tamamladık.Okul Müdrümüz Bekir ÇİFTCİ bir haftanın değerlendirmesini yaptı.

Eyl

Okulumuz tatbikat camisi inşaatı devam ediyor.Tatbikat camimi içinyardım afdişimizi okulumuzun girişine astık.

Eyl

Okulların açılması: 9 Eylül 2019 (9. sınıflar dahil)

1. Ara tatil: 18-22 Kasım 2019

Yarıyıl Tatili: 20-31 Ocak 2020

2. Ara tatil: 6-10 Nisan 2020

Kapanış: 19 Haziran 2020

Karnelerin verilmesi: 17 Ocak ve 19 Haziran 2020

9. SINIFLAR DAHİL TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ 9 EYLÜL 2019 PAZARTESİ GÜNÜ DERS BAŞI YAPACAKLARDIR.

Eyl

Okul tanıtım afişimizi Karşıyaka sahiline astık.

Eyl

Açık Öğretim İmam Hatip Lisemizin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem ilk kayıt ve  kayıt yenileme işlemlerinin; ekteki kayıt kılavuzları doğrultusunda 21 Ağustos 2019 tarihinden 20 Eylül 2019 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Kayıt işlemleri geçen yıllarda olduğu gibi yapılacaktır. Ancak ilk defa kayıt yaptıracak olanlar ödeme ile ilgili sorun yaşamamaları için, bankaya kayıt ücretini yatırmadan önce, yüz yüze eğitim almak istedikleri Anadolu İmam Hatip Lisesine başvurmaları gerekmektedir.

Ayrıca son yapılan ek sınava giren öğrencilerimiz, ek sınav sonuçları açıklandıktan sonra kayıt ücretlerini yatırıp, kayıt yenileme işlemlerini yaptırabilirler.

Yukarıda belirtilen kayıt yenileme tarihlerinde çeşitli nedenlerle kayıt yenileme işlemlerini yaptıramamış öğrencilerimiz de 21-27 Eylül 2019 tarihleri arasında mazerete bağlı ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptırabileceklerdir.

İlk Kayıt Kılavuzunu indirmek için  tıklayınız.

Kayıt Yenileme Kılavuzunu indirmek için  tıklayınız.

Bahçecik Merkez'de Okul Tanıtım Pankartımızı Astık