Kas

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında Eylül ve Ekim aylarında yaptığımız toplantılarla proje kapsamında uygulayacağımız planlamamızı hazırladık. Koç öğretmenlerimiz, akademik takip komisyonumuz, koordinatörümüz ve rehberlik servisimizle öğrencilerimizin başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz.

Kas

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında Tatbikat Camimizde okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından Cuma Namazı öncesi Hatim ve Mevlid programı yapıldı.Hatim ve Mevlid programına İlçe Kaymakamımız Necip ÇAKMAK,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemeil AKKAYA,Okul Müdürleri ve daire amirleri katıldı.Cuma Namazı sonrası Aşure ikramımız oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul programımızıda aynı gün okulumuzun son ders saatinde yapıldı.